Monday, December 07, 2009

Member masa buat Master dulu datang berkunjung

Terima kasih sahabatku Mohd Shukri Abd Rahman kerana sudi berkunjung ke Seven Figure Sdn bhd(7Figure) yakni kantor ku yang terletak di Pudu Ulu Cheras.

Shukri nie member saya masa buat Master in Information Management di UiTM dulu. Lepas habis belajar kitorang dah lost contact. Tiba-tiba bro Shukri nie meng Add saya di facebook as a friend. hehehe.... tak sangka ya berjumpa lagi kita. Bro Shukri nie tengah sambung lagi buat Master in Entrepreneurship, dahsyat dia nie... rajin belajar. Dalam masa yang sama bekerja pulak tu... dalam bidang penulisan.

Lama tak jumpa so... macam-macam topik la kitorang discuss. Pasal business, marketing, social media, social networking. Dan macam-malam la... hehehe.... ok la... cukup update blog for today. x leh panjang2 nanti korang malas nak baca pulak. :) Apakabar rakan-rakan Master ku yang lain ye.....

2 comments:

ahaa said...

Ada jer nie.....search me on facebook halim aziz.

khir said...

hahahaha.... very good bro ahaa. lama dah aku carik hang.... sebab my phone dah rosak.... hehehehe.... try jugak cari kat facebook tapi tak jumpa pulak hehehe... camne hang boleh sesat kat sini. hehehe. good good. seronok jumpa member lama nie... bagus jugak aku buat blog nie.